Dieren Video

Deze man ziet een haai en besluit meteen om er op te springen – Wat hij met de haai doet, verwacht niemand!

shark
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Wij zien wel eens video’s voorbij komen dat mensen met gevaarlijke dieren vechten, denk hierbij aan bijvoorbeeld haaien of beren. Men wil hiermee bewijzen dat ze sterk zijn, maar het is niet bepaald een goed idee. Deze Australische man was zo gek om in het water te duiken om met een haai te vechten.

Het is niet helemaal zeker of hij de haai wil vangen als voedsel, of dat hij het grootste gevecht van zijn leven wil. Misschien wou deze man ook zo stoer zijn om op video te vechten met een haai. Mensen hebben er tegenwoordig veel voor over om viral te gaan op het internet.

In de onderstaande video is te zien hoe de man op de haai afgaat. De meeste mensen schrikken zich al dood als ze een haai in hun buurt zouden zien, maar deze man zoekt het juist op. Plots zie je dat de man op zijn rug ligt en letterlijk met de haai aan het worstelen is. De man heeft het er niet makkelijk mee en doet zijn uiterste best om te winnen. De haai bijt hem vervolgens en de man geeft het op. Hij klimt weer aan boord van de boot en grijpt naar zijn benen. Toch lijkt er gelukkig niks ergs aan de hand te zijn.

Het is een fantastische video om te zien, maar waarom zou je je eigen leven op het spel te zetten voor een stomme video!? Ik ben benieuwd wat er omgaat in het hoofd van deze man. Bekijk zelf de video hieronder en DEEL deze adembenemende video met je vrienden!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close