Dieren Video

De man plaatste een verborgen camera om zijn hond te filmen – Wat de hond doet is geweldig!

hond1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het is vrij apart om een klein hondje op het aanrecht te zien springen. Echter gaat het zo ver, dat deze hond stoelen verschuift om zo op het aanrecht te komen. De hond is zo slim, dat hij de oven open maakt om te kijken of de kip nuggets al klaar zijn. Ik had nooit verwacht dat een hond in staat zou zijn om zoiets te doen!

hond1

Ik sta versteld om de acties die deze hond kan verrichten! Als het aan mij ligt heeft de hond zeker wel wat lekkere kipnuggets verdient na deze fantastische daad. Elke hondenliefhebber zal van deze video houden, het is iets wat men nog nooit gezien zal hebben!

DEEL deze geweldige video met al je dierenliefhebbers op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close