Dieren

Deze hond leek extreme uitslag te hebben, totdat de artsen tot een schokkende ontdekking komen…

hond1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Een hond is er om lief te hebben, toch zijn er helaas heel wat mensen die hun trouwe viervoeter niet met liefde en respect behandelen. Een hond kan heel wat voor een mens betekenen, maar waarom zou je er een nemen als je niet van hem of haar houdt? Deze labrador werd helaas ook erg slecht behandeld. Men vond de hond op straat, hij liep eenzaam door de straten en liep er niet bepaald gezond bij.

hond1

Deze arme hond had flinke uitslag rond zijn oren en ogen. Gelukkig werd hij gered, de personen die hem vonden brachten hem namelijk meteen naar een dierenarts waar hij goed geholpen werd.

Het was geen uitslag wat deze hond had, maar hij zat volledig onder de teken. Deze teken hadden zich rond en oren en ogen genesteld en hadden flink wat schade aangericht. Het was zelfs zo extreem, dat de arts ze niet handmatig kon verwijderen. Belle zou dan teveel bloed verliezen.

hond2

De artsen deden hun best om Belle zo goed mogelijk te behandelen. Rust was erg belangrijk voor belle, ook kreeg ze voor het eerst liefde en goed te eten.

hond3

Na een paar dagen ging het zo goed, dat de teken plots allemaal vanzelf uitvielen. De medewerkers konden het arme beestje nu goed wassen. De mooie vacht van Belle kwam weer terug, ze zag er steeds gezonder uit.

hond4

Na enkele weken werd Belle geadopteerd door een prachtige familie die haar veel liefde geeft. Haar gezin verwend haar met alles wat ze verdiend heeft.

hond5

Ik vind het altijd prachtig om te zien dat het met veel honden goed afloopt. Belle leeft nu een een prachtig gezien en krijgt alle liefde die ze verdient. DEEL dit prachtige verhaal met je vrienden op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close