Dieren

Het paard loopt naar de vrouw in de rolstoel een paar momenten later verrast het paard het publiek

paard
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De vrouw waar het om gaat is echt een geweldige ruiter die een vaste deelnemer is bij de paralympische spelen. In de onderstaande video kun je haar geweldige talenten zien.

Toen ze aan het werk was in de manege, viel een baal hooi op haar van 75 kg, ze brak daardoor haar ruggengraat en sindsdien is ze verlamd vanaf haar middel tot haar benen. Ondanks deze tragische gebeurtenis is ze haar droom blijven volgen.Haar droom was van kinds af aan dat ze een professionele ruiter zou worden, en dat is gelukt! Prachtig toch ?

Misschien is het logisch om te zeggen dat Lauren en het paard een bijzonder mooie en sterke relatie hebben. Lauren mag dan wel misschien in een rolstoel zitten, dat doet niks aan haar prestatie af. Ze zorgt ervoor dat het paard alles heeft en een goede uitvoering doet. Dit is het gevolg van een 100% vertrouwen tussen paard en ruiter. Het is echt prachtig om te zien hoe ze te werk gaat!

In de video hieronder zien we hoe ze het paard controleert vanuit de rolstoel. Deel het filmpje met je vrienden en familie.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close