Nieuws

Dit stel is druk bezig in het zwembad… Dan doet de badmeester DIT!

koppeltje
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Wanneer je lekker op vakantie bent met je liefje wil je natuurlijk best wel eens een keer iets geks doen. We snappen daarom ook best dat deze actie veel spanning met zich mee roept, maar moet het echt hier? Wij vinden dit misschien wel iets TE ver gaan..

En hoewel ze zelf dachten dat niemand het door zou hebben was de badmeester ter plaatse gelukkig zo attent om ze hier even op aan te spreken.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close