Video

Deze mercedes chauffeur heeft het niet zo op de twee motorrijders en doet vervolgens DIT!

motor3
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Motorrijders zijn misschien niet altijd even geliefd door andere weggebruikers. De reden hiervoor is omdat ze af en toe van mening zijn dat ze veel sneller kunnen optrekken dan een auto. Wij begrijpen daarom goed dat jij je als weggebruiker daar soms aan irriteert, maar deze reactie is misschien wat overdreven?

En dit is ook precies wat er aan de hand was bij deze Mercedes rijder. Alleen de automobilist had waarschijnlijk een slechte dag, want hij gaat best ver om motorrijders te laten weten dat hij of zij een hekel aan ze heeft.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close