Dieren

De vrouw plaatst een verborgen camera en ziet wat haar aanstaande doet. Ze blaast meteen de bruiloft af!

hond 1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Ninna Mandi zag dat haar bulldogs overal blauwe plekken hadden. Dit vond ze heel vreemd omdat het echte lieverds waren en niks verkeerds deden. Ondanks hun uiterlijk waren ze heel rustig. Ze kwam er maar niet uit hoe de honden aan de blauwe plekken kwamen. Het enige wat overbleef was haar man.

hondje 3

Zou haar man de honden mishandelen? Of is het toch gebeurd op straat? Om erachter te komen plaatste ze een verborgen camera in de kamer. De beelden die ze toen zag schokte haar. Zo erg zelfs dat ze het huwelijk meteen afblies.

hond 1

hond 2

Helaas loopt dit verhaal dus slecht af. Ninna dacht haar droomman gevonden te hebben, bleek dus het tegendeel waar te zijn. Gelukkig kwam ze erachter voordat ze getrouwd waren…

Deel dit artikel als je vindt dat dierenmishandeling moet stoppen!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close