Video

165 mensen staan te wachten op het podium – iedereen is verbaasd als ze Halleluja” beginnen te zingen

koor
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Ik denk dat niemand precies weet hoeveel audities er al geweest zijn bij Britain’s Got Talent, dat het er heel veel zijn dat staat als een paal boven water. Ook in Engeland lopen veel talenten voorbij en die worden natuurlijk zorgvuldig uitgekozen

Dit is misschien wel het grootste zangkoor wat je zult zien in je leven. Wat hun samen met 165 man zingen is ongelooflijk. Vaak is het dan ook nog is zo dat het niet klinkt. Maar bij dit koor klinkt het juist PRACHTIG

In de finale zongen ze het nummer “Halleluja”. We hebben de laatste tijd veel vertolkingen van het nummer gehoord. De a capella versie van Pentatonix, de rock-versie van Jeff Gutt en noem ze allemaal maar op. Maar ondanks dat die allemaal heel goed waren, is deze toch ook speciaal.

Helaas heeft deze groep niet kunnen winnen. Wat vond jij van dit geweldige optreden ? Laat het ons weten via Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close