Humor

Deze man besluit om de Dixi weer rechtop te zetten, maar is dit wel zo slim?

Schermafbeelding 2017-08-10 om 12.45.39
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Op bijna alle festivals zijn Dixi’s om je behoeftes in te doen, zo ook op een evenement in Ohio. Heel dit evenement staat in het teken van overleven in de buitenlucht.

En een man vond het zijn taak om deze weer recht te zetten, maar of dit nu zo’n handige zet was?

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close