Overig

Chauffeur PostNL ontslagen door deze opmerking

post-nl
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Een chauffeur van Post NL plaatste een bericht over de aanslagen in istanbul. Hij liet merken dat hij het jammer vond dat er niet meer mensen waren omgekomen bij de aanslagen.
Er kwamen 44 mensen om en er raakten 115 mensen gewond.

Post NL heeft laten weten dat ze de man hebben ontslagen. Dirk plaatste een reactie onder een bericht van Metro “Jammer dat er maar 29 doden zijn, hadden er veel meer mogen zijn, maarja??, die 29 komen gelukkig niet hierheen, top”
Nadat hij deze reactie had geplaatst krijg hij bakken vol met kritiek. Maar het bleef niet bij kritiek. Dirk ontvangt nu zelfs spotprenten en bedreigingen.

Post NL heeft inmiddels afscheid genomen van de man. Wat vinden jullie? Heeft Post NL goed gehandeld?

post nln

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close