Dieren Trending

Ze leeft samen met meer dan 1.000 katten! Hoe de binnenkant van haar huis eruitziet is ongelooflijk..

Katten vrouw
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De vrouw waar dit artikel over gaat is Lynea Lattanzio. Ze woont samen met maar liefst 1.000 katten! Ze had haar huis verkocht en woont nu in een caravan. Dit heeft ze gedaan om nog meer zwerfkatten te redden!

De vrouw heeft in haar leven meer dan 28.000 katten gered. Haar bijnaam is daarom ook: The Crazy Catlady. Ze heeft nu een stuk grond van 24.281 vierkante meter omringd door hekken. Op dit land hebben de katten genoeg om te spelen.

Bekijk hieronder de video en zie hoe deze vrouw haar opvangcentrum heeft ingericht!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close