Dieren Trending

Kat ziet een mol uit de grond komen en poept op zijn hoofd! Ik kom niet meer bij!

Schermafbeelding 2017-08-09 om 14.42.24
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Katten zijn graag heel de dag op pad om lekker eten te vinden en om met andere katten te spelen. Soms hebben ze ruzie met andere katten, maar dit is meer om te laten zien wie de baas is.

De kat in onderstaande video was rustig aan het wandelen toen hij een aantal mol gaten zag liggen. Hij besloot te gaan kijken bij een van de gaten. Op een gegeven moment kwam er een mol uit de grond. Dit had de kat natuurlijk niet verwacht! Hoe hij hier op reageerde is hilarisch!

Bekijk hieronde de hilarische video! Laat ons weten in de reacties wat je hiervan vindt!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close