Life hacks Trending

Heb je vlekken in je autobekleding? Zo zijn ze in een mum van tijd weer schoon!

Schermafbeelding 2017-08-09 om 14.59.40
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Helaas moet iedereen er ooit wel aan geloven: Een vieze auto. Zeker wanneer je een groot gezin hebt! Je kunt verschillende chemische middelen kopen om je auto mee te reinigen. Maar wist je ook dat er enkele natuurlijke schoonmaakmiddelen op de markt zijn die de vervelende vlekken te lijf gaan?

Hieronder hebben we enkele tips opgesteld om je auto brandschoon te krijgen!

Tapijt
Meng witte azijn en baking soda. Doe dit op een schuursponsje en borstel rondom het gebied van de vlekken. Zuig daarna met een stofzuiger de resten op. Ga er als volgt nog even met een doekje overheen en het ziet er weer uit als nieuw!

Dierenharen
Mensen met huisdieren kennen het probleem waarschijnlijk wel, dierenharen in je stoelbekleding.. Het is niet makkelijk om deze uit de stoel te krijgen. Gelukkig hebben wij dè tip! Vul een spuitflacon met warm water. Spuit dit spul op de plekken met veel hondenharen. Pak daarna een wisser en ga over de plek heen. Je zult zien dat de haren uit de stoel verdwijnen. Zuig daarna nog alles op en hij is weer nieuw!

Ruitenwissers
Soms laten je ruitenwissers strepen achter. Reinig deze dan met huishoud alcohol. Je zult zien dat de strepen vanzelf verdwijnen.

Heb jij nog meer handige tips om je auto te reinigen? Laat het ons weten in de facebook reacties! Deel dit bericht ook et je vrienden!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!