Trending Video

Passagiers van een vliegtuig naar Spanje zeggen een UFO te hebben gezien. De beelden zijn te bizar voor woorden!

ufo
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De video gaat sinds kort het gehele internet over. De beelden zijn gemaakt vanaf een vliegtuig dat naar Spanje zou gaan. Als de beelden niet bewerkt zijn, is het natuurlijk de vraag wat het voertuig precies is. Toch blijf ik mijn twijfels hebben bij deze video.

Wat is jouw mening over deze opmerkelijke video? Zijn we hier getuige van een UFO (Unidentified Flying Object) of is het gewoon een grote grap van iemand? Het ziet er toch redelijke realistisch uit als je het mij vraagt.

Bekijk de video hieronder en DEEL deze opmerkelijke video met je vrienden op Facebook om te kijken wat zij ervan vinden!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close