Nieuws Video

De Lidl verkoopt voortaan dé kipnuggets van McDonald’s! En ze zijn erg goedkoop!

kipnuggets
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De McNuggets is voor veel mensen de lekkerste snack in de McDonald’s. Velen gaan vaak even langs de Mac om wat nuggets te scoren, ook ik doe dit erg vaak. Ik houd het meeste van de zoetzure saus, maar de fritessaus of barbecue saus is ook erg lekker. Voor de mensen die een enorm fan zijn van deze nuggets, is er erg goed nieuws!

De Lidl verkoopt deze nuggets voortaan. Ze lijken niet alleen erg veel op de nuggets van de McDonald’s, maar blijkbaar smaken ze ook exact hetzelfde! Deze nuggets zijn ook nog eens erg goedkoop!

Het is ideaal als je de nuggets zelf kan bereiden, dan hoef je niet elke keer naar de McDonald’s. Voor een doos van 10 stuks betaal je maar €1,90, dat is niet veel! Bij de McDonald’s kosten 9 nuggets al €4,25, dit bespaart je dus veel geld! Als je een doos koopt bij de Lidl, krijg je er ook nog eens twee dipsausjes bij.

De nuggets zijn voorlopig alleen nog maar in Engeland en Duitsland te koop, maar wij verwachten dat ze binnenkort ook in Nederland te koop zijn.

In de video hieronder geeft een man zijn mening weer over de nuggets van de Lidl.

Ben jij ook zo blij met dit nieuws? Vergeet niet om dit artikel dan te delen met je vrienden op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close