Trending Video

Deze man is voor 99% getatoeëerd, een plek is wel erg bijzonder…

07-08-2017_18-40-41_UwoB_sJQVHBWw1QvHLH_iIm3POVgtpYq6F_u2wC
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Sommige mensen zijn helemaal dol op tatoeages, zo ook de man waar we het vandaag over gaan hebben. Hij besloot om zijn lichaam voor 99% te laten bedekken met inkt. Zijn reden is erg bijzonder, hij heeft namelijk diverse ziektes. De man wil zijn littekens graag bedekken met tatoeages zodat ze niet meer zichtbaar zijn.

07-08-2017_18-40-41_UwoB_sJQVHBWw1QvHLH_iIm3POVgtpYq6F_u2wC

In het programma RTL Late Night vraagt presentator Humberto Tan of de man een hoge pijngrens heeft. Je zou zeggen dat de man veel pijn heeft geleden, maar zelf verteld hij dat deze pijn nog niks is vergeleken met wat de doktoren hem hebben aangedaan.

Positief

De man vertelde tijdens de uitzending dat de meeste reacties erg positief waren. Zijn gezicht is net een schaakveld maar de meeste vinden dit erg leuk. Veel mensen willen een foto van hem, bij de douane zijn ze zelfs erg enthousiast. De man probeert met zijn tatoeages aandacht te trekken voor nier- en leveraandoeningen. Door zo op te vallen zal hij niet gauw vergeten worden, mensen worden zich er bewust van.

De man heeft een erg vreemde plek laten tatoeëren. Bekijk hieronder de video over de man en DEEL deze opmerkelijke video met al je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close