Video

Dikke jongen wordt gepest door twee meiden in de McDonalds… Maar dan krijgen ze zelf de volle lading!

macd
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De twee dames in de video zijn gelukkig actrices en de dikke man in de rij naast hen ook. De twee meiden vragen zich hardop af wat deze man eigenlijk in de McDonalds doet. Op deze manier wilden ze testen hoe de mensen zouden reageren. Gelukkig staan er een aantal klanten in de rij die het duidelijk niet eens waren met de uitspraken van de damens.

Het is fijn om te zien dat er toch mensen zijn die opkomen voor een ander! Bekijk hieronder de beelden en laat ons weten in de reacties wat je hiervan vindt!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close