Life hacks Video

Na het lezen van dit artikel doe ik altijd ijsklontjes in de droger!

ijsklonten
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Veel mensen hebben een hekel aan strijken. Toch wil niemand met een gekreukelde blouse over straat dus zal er toch gestrijkt moeten worden. Wij hebben voor die mensen een ideale truc gevonden!

Het enige wat je voor deze truc nodig hebt is een droger en drie ijsblokjes. Het werkt als volgt: Stop de kleding in de droger, vervolgens stop je er 3 ijsblokjes bij en zet je de droger op zijn hoogste stand. Laat de droger ongeveer 15 minuten draaien. Dit zorgt ervoor dat er vrijkomende stoom ontstaat. En dat zorgt ervoor dt de kreukels verdwijnen!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close