Nieuws Trending

Men discussieert flink over deze slippers, wat voor kleuren zie jij? Bekijk HIER het antwoord!

slippers
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Er is ondertussen weer een nieuwe discussie gaande over een soortgelijke foto die we vroeger ook wel eens voorbij hebben zien komen. Het gaat over de vraag of de slippers zwart en blauw zijn of goud en wit. We zagen deze discussie al eerder voorkomen over een jurk met soortgelijke kleuren.

Een gebruiker van twitter plaatste deze foto onlangs op zijn account en volgens hem zijn de slippers zwart met blauw. Dit is exact dezelfde illusie als de foto met de jurk. Ongeveer een jaar geleden ontstond hier veel discussie over welke kleur hij precies zou zijn. Deze foto is hieronder nog eens te zien.

Nu is weer exact dezelfde discussie aan de gang maar dan met havaianas slippers. Degene die dit bericht plaatste vroeg aan zijn volgers welke kleur zij zagen.

Volgens een grote Amerikaanse organisatie genaamd Buzzfeed vond 44 procent van hun volgers dat ze goud en wit zagen, de overige 56 procent vond dat ze blauw en zwart waren. Dit is de foto:

De vraag aan jou is welke kleuren jij erin ziet. Ik zelf zie wit en goud…

De eigenaar van de foto vertelt dat de slippers blauw en zandkleurig zijn, zag jij dit er ook in? Laat in de reacties weten wat jij ziet en DEEL deze opmerkelijke illusie met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close