Dieren Video

De hond ziet een eeneiige tweeling – Wat hij dan doet is hartverscheurend!

Schermafbeelding 2017-08-05 om 17.31.47
Geschreven door Nieuwsenweetjes

In onderstaande video is te zien dat een lieve hond ontzettend blij is met zijn nieuwe maatjes. Je ziet meteen dat er een band ontstaat. Gelukkig heeft het gezin dit mooie moment opgenomen!

De hond staat in Nederland ook wel bekand als een ‘labradoedel’. Dit zijn van nature erg loyale honden. En dat is ook zeker te zien in de video!

Bekijk onderstaande video en laat ons weten wat je er van vindt!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close