Nieuws

Deze jongen geeft zijn vriendin een bizar lijstje met regels mee op vakantie naar Mallorca

foto11
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Dat je zuinig moet zijn op je vriendin is natuurlijk logisch, maar sommige kunnen daarin doorslaan. Deze jonge maakte zich zo druk om de vakantie van zijn vriendin dat hij een lijstje met regels heeft opgesteld.

Het meisje besloot om deze foto te delen op facebook en dat ging natuurlijk helemaal viral. Waarom? Omdat het lijstje bizarre regelt kent.

Wie zie je dit lijstje ook wel opstellen? Bekijk de foto hieronder:
fotofoto

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close