Nieuws

Het is erg verstandig om je koopzegels juist nu op te sparen. Geniaal!

koopzegels
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Sparen lijkt tegenwoordig niet echt winstgevend, met koopzegels is het anders. De rente ligt momenteel erg laag, het heeft haast geen zin om je geld op zij te zetten. Sparen met zegels is nog wel rendabel. Het ouderwetse sparen met zegels levert meer geld op dan je denkt.

Zegels sparen

Velen zullen al gauw lachen als we het over zegels gaan hebben, wie doet dit tegenwoordig nog? Het is een erg ouderwets idee, maar het is tegenwoordig weer erg verstandig om te doen. De spaarzegels leveren vaak maar weinig op, maar wanneer je ze opspaart kan het bedrag toch flink oplopen. Als je je geld investeert in koopzegels, kun je wel een rente van 6% krijgen!koopzegels

 

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een klein bedrag koop je de zegeltjes. Deze zegels plak je in een boekje, wanneer je dit boekje vol hebt krijg je het betaalde bedrag aan koopzegels terug. Daarbij krijg je dus ook nog rente. De prijs van de zegel, opbrengsten en rente verschillen per supermarktketen. Hieronder hebben we een overzicht van de 3 beste supermarkten

zegel

Bij de Albert Heijn heb je de hoogste rente, maar bij de Coop en Jumbo kun je het eerder uit laten betalen. Het is dus je eigen keuze wat je wilt. Het kost niet veel moeite, je moet de zegeltjes kopen en in het boek plakken, voor een rente van 6% is dit toch wel de moeite waard? De volgende keer als iemand vraagt of ik zegeltjes spaar, zeg ik uiteraard “JA”

Vond jij deze tip ook zo handig? Vergeet hem dan niet te DELEN op Facebook!

 

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close