Life hacks

Je vouwt je sokken al heel je leven verkeerd. Dit is veel makkelijker!

USEFUL
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Veel huishoudelijke klusjes voer je uit op de automatische stand. Neem bijvoorbeeld het strikken van je veters. Veel mensen voeren die klusjes uit zonder er over na te denken of er een makkelijkere bestaat om dit voor elkaar te krijgen. Maar niets is minder waar. Bijna bij elk huishoudelijk klusje past wel een makkelijkere manier.

Dit is ook van toepassing op het vouwen van je sokken. De mannen van Useful laat ons zien hoe je de huishoudelijke klusjes makkelijker uitvoert. Zo laten ze zien hoe je makkelijker je sokken vouwt. Het vergt misschien op het begin wat oefening, maar als je het eenmaal onder de knie hebt zal het je verbazen hoeveel ruimte het in totaal kan schelen.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close