Dieren Video

De haai sprong onverwachts op de boot – Hoe de vissers hierop reageerden is BIZAR!

Schermafbeelding 2017-07-29 om 14.37.16
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Als je gaat vissen, kun je altijd rare dingen tegekomen. Je weet niet wat er aan de lijn gaat hangen. Het kan een mooie normale vis zijn, maar je kunt ook afval tegenkomen. De mensen in deze boot hadden niet verwacht dat ze een haai van 2 meter zouden vangen!

Toen ze rustig op de oceaan aan het varen waren, kwamen ze plots een haai tegen die vast zat op hun boot. De haai zat vast gekneld en kon er niet uit. De vissers hadden eerst geen idee wat ze er mee aan moesten, totdat ze op dit geniale idee kwamen.

Bekijk zelf de video hieronder en DEEL dit opmerkelijk verhaal met je vrienden op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close