Life hacks

De man haalt de deksel van een pak babydoekjes. Wat hij ervan maakt is niet te geloven!

babydoekjes
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De kans is redelijk groot dat je ooit wel eens babydoekjes of vochtige doekjes gekocht hebt bij de supermarkt. Meestal worden ze verkocht in van die doosjes et een klepje. Door deze construcite blijven de doekjes netjes op hun plaats zitten. Ook zorgt het ervoor dat de doekjes niet uitdrogen.

Dave van het Youtube kanaal DaveHax kwam op een geniale manier hoe je deze verpakking kunt hergebruiken. Als de verpakking met doekjes leeg is, trek je de klep er voorzichtig af. Nadat je dit hebt gedaan spoel je de klep goed af met water en zeep. Let op: zorg ervoor dat de plakkerige onderkant van het klepje wel blijft plakken!

Plak een zak chips midden op de zak. Maak vervolgens met een mes scherp een gat ter grootte van de opening van de klep. Bekijk de instructievideo hieronder en deel hem met je vrienden als je deze tip handig vond!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close