Overig

Man slaat fietser bijna dood met knuppel na verkeersruzie! Zie hier de beelden.

Schermafbeelding 2017-07-28 om 16.03.00
Geschreven door Nieuwsenweetjes

In Canada is er een automobilist opgepakt nadat hij een 74-jarige fietser in elkaar sloeg met een kleine knuppel. De ruzie was ontstaan door een onenigheid in het verkeer waarop de automobilist agressief werd. De Canadese automobilist verloor zijn zelfbeheersing nadat hij dezelfde straat in wilde rijden als de fietser. In plaats van te zoeken naar een verbale oplossing, pakte hij een knuppel.

De man sloeg de fietser zodanig hard waardoor hij hevig bloedde. De vrouw die alles zag gebeuren besloot om de man aan te spreken over zijn gedrag. “Wat ben jij hier aan het doen? Is alles oke met jou?” De vrouw had voordat ze begon met filmen al de politie gebeld. Niet veel later werd de man gearresteerd. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen van de fietser zijn.

Bekijk hieronder de situatie:

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close