Dieren Video

Man pest een hond die vastzit aan een ketting.. Maar dan schiet de ketting los! Let op wat de hond doet!

Hond
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het doet pijn als je dieren in vreselijke omstandigheden te zien krijgt. Hoe halen mensen het in hun hoofd om dieren op gruwelijke wijzen te mishandelen. Helaas zijn er  genoeg filmpjes te vinden waar mensen dieren aan het irriteren zijn zonder dat de dieren iets terug kunnen doen. Graag zou je dan zien dat de dierenbeul flink op zijn donder krijgt maar meestal is dat niet zo.

Maar met deze man loopt het anders af. Hij was een hond aan een ketting aan het uitdagen. Het leek er op dat de hond niet van de ketting kon, maar ineens ontsnapt de hond en valt de man aan. De man schikt zich natuurlijk kapot en weet vervolgens niet wat hij moet doen! Dit noemen wij nou karma. Bekijk de video hieronder!

Vind jij dit ook terecht? Deel dit bericht dan op facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close