Life hacks

Ken jij deze kledingroller van de IKEA? Dit kan je er allemaal mee doen!

ikea roller
Geschreven door Nieuwsenweetjes

 

De meeste mensen hebben er wel eentje thuis rondslingeren, een kledingroller om pluisjes van je shirt of broek af te halen. Deze rollers zijn ideaal, vooral als je huisdieren hebt die graag op je schoot zitten. Maar deze rollers zijn niet alleen handig om te gebruiken bij pluisjes. Je kan het voor veel meer dingen gebruiken! Hieronder laten wij zien wat je er allemaal mee kan doen:

  1. Heb je op vakantie te lang in de zon gelegen en ben je aan het vervellen? Dan kun je met de roller de loszittende velletjes er pijnloos afhalen!
  2. Heb je een tas vol met pluisjes en troep? Haal de roller er even doorheen en hij is schoon!
  3. Zijn je autostoelen vies? Ga er rustig met de kledingroller overheen!
  4. Maak je gordijnen stofvrij met de roller.
  5. Maak je banken schoon met de roller.
  6. Kleine glasscherven kan je eenvoudig opnemen met de roller.
  7. De laatste kriumels op tafel  kan je simpel verwijderen met de kledingroller.

Deel deze tips met je vrienden zodat hun ook weten dat je dit allemaal kan met de roller!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close