Nieuws

DIT is de reden waarom er een lus op de achterkant van je overhemd zit!

Schermafbeelding 2017-07-28 om 15.09.27
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Je hebt het vast wel een keer voorbij zien komen. Een lus tussen je schouderbladen op je overhemd. De lus is niet zomaar iets van deze tijd. De lus stamt al uit de tijd van de zeilers rond 1960. Toen der tijd hadden ze geen grote klerenkasten met kleerhangers. Ze moesten alles plaatsen in kleine kastjes.

Schermafbeelding 2017-07-28 om 15.08.05

De lus werd op het overhemd gemaakt zodat ze hun hemd konden ophangen zonder dat het ging kreuken! Het duurde daarom ook niet lang dat deze lus werd overgenomen op het vaste land. Tegenwoordig worden er ook weer overhemden gemaakt zonder lus, maar zeker ook nog met lus!

Wist jij ook niet dat dit de reden was? Deel dit bericht dan op facebook met je vrienden!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close