Life hacks Video

Met behulp van DEZE truc is het opvouwen van de hoeslakens geen enkele moeite!

hoeslakens
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Een dekbedovertrek of kussensloop opvouwen is voor de meeste geen enkel probleem, als we aan het hoeslaken moeten beginnen wordt het allemaal wat lastiger. De elastische hoeken van een hoeslaken maken het erg lastig om hem op te vouwen. Velen zullen hem dan ook gewoon onderin de kast leggen zonder hem op te vouwen.

Gelukkig hebben wij een video gevonden waarin prima wordt uitgelegd hoe je je hoeslaken eenvoudige opvouwt! De video is slechts 1 minuut lang, hierna zul jij dit zelf ook kunnen, handig toch?

Bekijk de video hieronder en DEEL deze handige tip met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close