Nieuws

Eindelijk hebben wij het antwoord op de vraag: Mag je rijden met slippers aan?

Schermafbeelding 2017-07-27 om 18.02.53
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Met dit warme weer is het ideaal om slippers te dragen. Vele rijden ook met hun slippers in de auto, maar mag dit wel? De een zegt van wel en de ander zegt van niet. Wij hebben eindelijk het antwoord en het blijkt dat je ze wel aan mag hebben tijdens het rijden! Wij raden het je echter niet aan. De kans bestaat dat je met je slippers klem komt te zitten.

Buitenland

Helaas is niet ieder land zo flexibel met de combinatie rijden en slippers. In Frankrijk kun je namelijk een boete van 90 euro krijgen wanneer je aan het rijden bent met slippers aan! Let hier dus goed mee op als je in Frankrijk op vakantie bent. Je kan die 90 euro beter uitgeven op vakantie!

slippers rijden

 

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close