Nieuws Trending

Om DEZE reden voel jij je telefoon altijd trillen, terwijl hij helemaal niet trilt! Erg apart…

telefoon
Geschreven door Nieuwsenweetjes

We hebben dit allemaal wel ooit meegemaakt. Je denk dat je telefoon flink aan het trillen is in je zak, je pakt je telefoon vervolgens maar je wordt helemaal niet gebeld of iets dergelijks. Het is gewoon een vals alarm, maar hoe kan dit precies? Ik heb het zelf ook al vaak meegemaakt dat ik écht denk dat ik gebeld wordt, maar vervolgens is dat niet het geval. Het is erg apart, maar toch is dit fenomeen goed te verklaren.

telefoon

Het blijkt namelijk dat dit helemaal niet zo gek is als we denken. Uit een Frans onderzoek bleek dat maar liefst 89 procent van de mensen dit wel eens heeft meegemaakt, gemiddeld één keer in de twee weken.

Wij zijn namelijk zo afgesteld om trillingen van een mobieltje op te vangen. Als je een belangrijk belletje of berichtje verwacht, ga je de vibratie er al snel zelf bij denken. Mensen die veel stress ervaren hebben hier nog meer last van.

Als je dit fenomeen vaker dan eens in de twee weken ervaart, is de enige oplossing het telefoongebruik minderen. Probeer je telefoon elke dag een aantal uur weg te leggen, zodat je ongestoord je ding kan doen.

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook zodat zij hier ook van af weten!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close