Overig Video

De gorilla kwam de man tegen die hem 10 jaar geleden had gered. Wat de gorilla dan doet, zag niemand aankomen!

aap
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Milieubeschermer Damian Aspinall voedde een gorilla op alsof het zijn eigen kind was. Hij noemde zijn gorilla Kwibi. Damian heeft een eigen stichting genaamd ‘Aspinall Foundation’, met deze stichting redt hij apen die in gevangenschap leven en leert ze om in de natuur te leven. De afgelopen jaren heeft Damian al erg veel apen gered, zo ook Kwibi. Hij doet zijn uiterste best om de arme dieren over te plaatsen naar de jungle in Afrika. Kwibi was 5 jaar oud toen hij werd gered door Damian.

Damian besloot 10 jaar later om een kijkje te nemen in de jungle om zo Kwibi nog eens te zien. Hij wist niet zeker of Kwibi hem zou herkennen, Damian zocht urenlang naar Kwibi. Ze kwamen elkaar uiteindelijk tegen.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit opmerkelijke verhaal met al je vrienden op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close