Nieuws

Mishandeld hondje dolgelukkig wanneer ze haar eerste mandje ziet! Prachtige beelden!

Schermafbeelding 2017-07-16 om 16.30.35
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het jonge hondje Angel is zwaar mishandeld bij zijn vorige huis, ze had ernstige littekens, brandwonden en schurft over haar lichaam. Gelukkig heeft dierenrechtenorganisatie SideWalkSpecials hier een eind aan kunnen maken. Ze hebben het hondje weg weten te halen bij haar voormalige baasjes en helpen het nu te herstellen.

Toen het hondje eenmaal weer opgeknapt was kwam ze bij een gastgezin terecht. De reactie van het hondje als ze haar eerste ├ęchte mand ziet is prachtig. Je ziet het genot van het beestje af komen, ze heeft nu eindelijk een goed leven.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close