Life hacks Video

Last van een trage Wifi verbinding? Met deze eenvoudige tips wordt je Wifi 3 maal zo snel!

wifi
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Internet aanbieders beloven je vaak een snelle verbinding, maar in de praktijk valt dit altijd erg tegen. Internet met bekabeling is natuurlijk het snelste, maar door de komst van Ipads, laptops en smartphones is dit weliswaar overbodig geworden. Draadloze internet verbinding is nu veel belangrijker, maar de verbinding is vaak erg slecht. Je zit bijvoorbeeld op je kamer en de Wifi haalt het niet tot daar.

Ik woon in een klein dorpje, hier is het internet zo traag en de verbinding is zo zwak dat ik er niet veel mee kan doen. Veel mensen denken dit op te lossen door een nieuw contract af te sluiten, of door een nieuw modem te kopen. Dit is vaak echter niet de oplossing.

Heeft u even geluk! In de video hieronder wordt prima uitgelegd hoe jij zelf je verbinding kan verbeteren! Er zijn 5 verschillende tips die je kunt toepassen. Bekijk zelf de video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close