Life hacks

Autoschade bedrijven willen niet dat jij deze truc weet! Heb jij een deuk? Deze truc bespaart je behoorlijk veel geld!

autoschade
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Een ongeluk is zo gebeurt. Of zoals de meeste mensen zeggen: Een deuk zit soms in een klein hoekje. Het is nooit leuk om een deuk in je auto te rijden. Het kost namelijk weer veel geld en je kan er niet altijd iets aan doen. Maar wij hebben nu een handige life hack om eenvoudig kleine deukjes uit je auto te krijgen!

autoschade

  1. Verwarm de deuk met een föhn. Ongeveer 1 minuut föhnen is voldoende!

autoschade 2

2. Pak de luchtspray en houdt deze ondersteboven. Het is de bedoeling dat je op de deuk en een beetje rondom de deuk spuit. Dit hoef je maar 10-20 seconden te doen. Door de kou zal de deuk eruit “ploppen”.

 

 

Vond jij dit nou een handige tip? Deel dit bericht dan op facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close