Humor Video

Is dit de domste opmerking van het jaar? Hoe is dit mogelijk..?

Schermafbeelding 2017-07-04 om 17.11.18
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Er zijn heel veel verschillende soorten mensen op de wereld. Helaas is niet iedereen even slim maar sommige spannen de kroon. Deze vrouw is daar een goed voorbeeld van. De vrouw kreeg een ‘moeilijke vraag’ voorgeschoteld. Eerst moest ze beantwoorden hoe laat het was.

Die vraag had ze zonder twijfelen goed. Maar toen kwam er een moeilijkere vraag.. Althans, voor deze vrouw dan. Als ze de vraag goed beantwoordde kreeg ze 500 euro! Helaas wist ze het antwoord niet en heeft iemand anders de prijs gekregen.. Ongelooflijk hoe dom je kan zijn..

Wil jij weten wat de vraag was? Bekijk dan onderstaande video!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close