Overig

Deze agressieve man sloeg de overleden man LIVE op Facebook tijdens zijn begrafenis!

begrafenis
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Deze video zag ik vandaag op het internet voorbij komen. Tijdens de begrafenis, wat een droevige gebeurtenis is, werd er een laffe en geweldige daad getoond. Op de video is te zien dat de man andermans begrafenis verstoord, dit heeft hij op live op Facebook gezet.

begrafenis

Als de man bij de kist aankomt gebeurt er iets wat niemand verwachtte tijdens een begrafenis. Bekijk zelf de video hieronder:

Wees maar niet bang! Het bleek achteraf te gaan om een comedyschets. dit betekent dus dat alle personen in de video acteurs zijn en dat het is gespeeld.

DEEL deze opmerkelijke video met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close