Overig

Overval bij Domino’s gefilmd door beveiligingsbeelden. Help mee de daders te vinden!

Schermafbeelding 2017-06-12 om 17.21.23
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Een gewapende man kwam op vrijdag 21 april 2017 het domino’s filiaal binnen. Hij had de medewerkers bedreigt en eistte geld. Snel nadat de eerste overvaller binnen was gekomen kwamen er nóg twee overvallers binnen. Je zou denken dat dit gepland was, maar de overvallers kende elkaar niet!

Het duo dwong de andere overvaller om bij de rest te gaan liggen. Toen ze er met de buit vandoor waren besloot de overvaller door te gaan met waar hij bezig was. Als een soort van troostprijs vroeg hij naar de telefoons en handtassen van de medewerkers. Raar verhaal he? Bekijk hieronder de video en help ons mee met de daders te vinden!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close