Humor

Ze had een nieuw tapijt besteld via het internet, maar iets klopt er niet aan.. Zie jij het?

Schermafbeelding 2017-06-09 om 17.08.06
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Tegenwoordig is alles te koop op het internet. Van meubels tot aan drank je kunt het zo gek niet bedenken. Het nadeel van online shoppen is dat het erg lastig kan zijn of je wel de juiste maat hebt. Een foto kan soms een vertekenend beeld geven waardoor het moeilijk in te schatten is.

tapijt

Jeanette Johansson uit Zweden was aan het zoeken naar een tapijt op het internet. Toen ze er een tegenkwam op een veilingsite, bood ze meteen. Jeanette was de enige die op het tapijt geboden had. Het tapijt was dus van haar. “Ik hoefde maar 3,50 dollar te betalen, en de verzendkosten waren maar 80 cent. Dus dit was perfect. Ik was erg blij,” vertelde Jeanette.

Ze vond het vreemd dat de verzendkosten zo goedkoop waren, dus ging ze kijken wie de fabrikant was. Ze kwam erachter dat de meubelfabrikant Lundby was, toen ze dit zag wist ze voldoende.. Lundby is namelijk een fabrikant voor meubels in poppenhuizen!

Het was ineens duidelijk waarom de verzendkosten zo goedkoop waren, maar het tapijt was al verstuurd. Dus nu was het wachten tot ze het pakketje binnenkreeg. Zelf zegt ze dat ze haar lesje wel heeft geleerd. Nu weet ze dat ze iets meer onderzoek moet doen voordat ze iets weer via het internet besteld.

Tapijt fb

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close