Humor

De toerist poseert met de Britse bewaker, als ze naderhand de foto ziet ligt ze dubbel van het lachen!

Schermafbeelding 2017-06-04 om 16.42.49
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Iedereen kent ze wel, de strenge bewakers die waken over de paleizen. Altijd hebben ze mooie uniformen aan en een strenge blik. Je komt ze overal tegen. Denk bijvoorbeeld aan de paleizen in Londen en Stockholm.

Als je bewaker bent moet je beschikken over een goed concentratie vermogen. De bewakers moeten zich houden aan strikte protocollen. Deze Britse bewaker staat te patrouilleren bij het wereldberoemde Buckingham Palace. Ook al moeten ze zich houden aan strikte protocollen hebben ze wel ooit tijd voor een grapje uit te halen.

Honderduizenden mensen komen per jaar naar het Buckinham Palace . Velen maken een klassieke foto met een bewaker op de achtergrond. Maar in onderstaande video zie je een vrouw die een heel andere foto kreeg. Bekijk de video hieronder en laat ons weten wat je er van vindt!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close