Humor Video

Deze man slaat zijn vrouw tijdens hun bruiloft.. Als je ziet waarom hij dit doet lig je dubbel!

bryud
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Bruiloften zijn een van de meest belangrijke momenten uit iemands leven. Vanaf dat moment zullen de bruid en bruidegom voor eeuwig met elkaar verbonden zijn. Deze evenement gaat gepaard met veel liefde en vreugde, het is een dag om nooit te vergeten. Tijdens de bruiloft zal het echtpaar tegenover elkaar staan en benoemd worden tot man en vrouw.

Tijdens deze gebeurtenis slaat de man in de video hieronder de vrouw uit het niet. Vlak voor het moment dat ze officieel trouwde! Het is op het eerste gezicht maar een aparte gebeurtenis, maar als je later ziet waarom de man dit doet, lig je dubbel! Vond jij deze video ook zo grappig?

DEEL deze hilarische video met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close