Humor Trending Video

Deze kinderen gebruikte hun telefoon tijdens het eten, ze hadden niet verwacht dat hun moeder deze straf zou geven!

avondeten
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon en we zijn er heel de dag mee bezig. Het is nu heel anders dan vroeger, dit heeft voordelen maar ook zeker nadelen. Mensen worden door hun telefoongebruik minder sociaal. Vroeger zat iedereen gezellig aan tafel tijdens het eten, dit is nu verleden tijd.

Tegenwoordig zetten we tijdens het eten de tv aan en gebruiken onze tablets en telefoons. Er wordt niet meer gezellig gepraat, vooral de oudere mensen zullen dit opmerken.

Ondertussen hebben een paar briljante mensen hier een geweldige oplossing op gevonden. De oplossing is erg slim maar ook grappig.

Dolmio ontwierp een speciale pepermolen die speciaal gemaakt is voor de gefrustreerde ouders. Met deze pepermolen kan je alle elektrische apparaten in de buurt uitschakelen. Geweldig toch? De reactie van de kinderen is op het begin erg schokkend, maar al snel hebben ze door wat er aan de hand is.

Bekijk zelf de video hieronder en DEEL deze video met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close