Humor Video

Hij wordt verrast door een bloedmooie meid die met hem komt douchen, maar dan…

mooie meid
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het is een droom voor veel mannen, douche met een bloedmooie meid. Helaas lopen dingen meestal anders dan je zou verwachten. Dit was in onderstaande video ook weer het geval. Een man stond te douche en een vrouw vroeg aan hem of hij haar kon wassen. De man sloeg dit natuurlijk niet af.

Toen hij klaar was met wassen wisselde ze van taak om. De vrouw was nu aan de beurt om te man te wassen. Maar toen gebeurde er iets waar hij geen rekening mee had gehouden!

Ben jij benieuwd naar wat er gebeurde? Bekijk dan onderstaande video!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close