Life hacks Overig

Verminder de koorts van je kindje zonder medicaties in minder dan 5 minuten!

koorts
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Veel ouders raken al snel in paniek als de lichaamstemperatuur van hun kind al gauw stijgt. Dit wordt vaak gezien als een symptoom van een infectie. Echter is dit niet altijd het geval, koorts kan een signaal zijn voor verschillende problemen. Als je kind ziek is kun je natuurlijk altijd naar de dokter gaan voor de zekerheid. Als je niet thuis bent of geen tijd hebt om naar de dokter te gaan, kun je zelf deze zelfgemaakte middeltjes gebruiken om de koorts van je kind te verminderen.

koorts

Hier zijn wat voorbeelden:

Aardappelen:

Was en pel een aantal aardappelen. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes en leg ze onder de voeten van je kind. Doe er een grote sok overheen zodat de aardappel ‘s nachts zijn werk kan doen.

Water en brandewijn:

Mix een glas met brandewijn met een glas water, dep hier een gaasje in en leg dit net zoals met de aardappelen onder de voet van je kind. Het zal erg goed werken!

Een koude doek

Maak een doekje vochtig met ijskoud water, zorg ervoor dat je kind gaat liggen en leg de koude doek op zijn voorhoofd.

We raden je aan om je kind ook genoeg genoeg drinken te geven, zodat hij niet uitdroogt. Was je kind regelmatig met wat warm water. Probeer deze middeltjes zelf eens, je zult versteld staan!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close