Humor

Deze vrouw trouwde met de man voor het geld. Maar als hij sterft, komt ze van de koude kermis thuis!

Schermafbeelding 2017-05-12 om 17.08.40
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Dit verhaal gaat over de 68-jarige Fransman Marcel Amphoux. Het was een zuinige ‘kluizenaar’ die heel vermogend was. Ondanks dat de man veel geld had leefde hij heel zuinig. Ook had de man een stuk grond in de alpen, dit had hij geërfd van zijn ouders.

Marcel wilde zijn rijkdom graag delen met anderen, daarom liet hij verschillende huizen bouwen voor zijn familie en vrienden. Daar mochten ze wonen zonder huur te betalen. Marcel gaf niet zoveel om vrouwen, tot dat hij in 2010 de 21 jaar jongere makelaarster Sandrine Devillard leerde kennen. Het was geen toeval dat ze elkaar tegenkwamen want ze had Marcel benaderd om zijn stuk grond te kopen. Pas toen hij weigerde nodigde ze hem uit voor een etentje.

Marcel 1

De familie van Marcel vertrouwde de vrouw van begins af aan al niet en waarschuwde hem ervoor. Het was natuurlijk ook een rare combinatie want hoe komt zo’n stijlvolle geklede vrouw nou aan een overzorgde man uit de Alpen die 21 jaar ouder is.

Marcel gaf echter niet veel om de geruchten, hij genoot gewoon van het leven. En dat hij genoot was te merken, het stelletje trouwde een jaar later met elkaar! Nadat ze getrouwd waren werd de vrouw nog meer verdacht, dit kwam omdat ze na de bruiloft weer terug naar haar oude woonplaats ging (Parijs). Marcel ging niet mee met de vrouw, hij bleef achter in de Alpen.

marcel2

Een jaar later sloeg het noodlot toe. Toen Marcel onderweg was met twee vrienden van zijn ‘vrouw’ kregen ze een ongeval. De twee vrienden overleefden de klap, maar Marcel kwam te overlijden.

Tijdens de begrafenis kon de vrouw niet stoppen met huilen, maar dat hield haar niet tegen om de vrienden en familie van Marcel uit hun huis te zetten. Maar dat kon niet! Het testament van Marcel dook op.

marcel 3

Marcel had kort voor zijn dood een ander testament laten opstellen waarin zijn hele vermogen onder zijn familie en vrienden werd verdeeld. De ‘vrouw’ van Marcel kreeg helemaal NIETS!  De vrouw ging naar de rechtbank en beweerde dat het een vervalst testament was, maar het eindoordeel was simpel: Het testament was authentiek. Ze bleef dus lekker met lege handen achter!

Dit is een mooi voorbeeld van karma! Deel dit geweldige verhaal met je vrienden op facebook!

 

 

 

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close