Humor Video

Gwen van Poorten: “Zou je mijn lichaam willen betasten…”

Schermafbeelding 2017-05-11 om 17.58.29
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het was weer een hilarische aflevering van De Grote Improvisatieshow. Voor de mensen die de show niet kennen. Het is een programma die gebaseerd is op De Lama’s. In het programma improviseren Tijl Beckand en Ruben van der meer samen met drie/vier andere comedians verschillende sketches.

In de vorige aflevering was Pip Pellens te gast en dit maal kwam Gwen van Poorten eens even kijken. Dit zijn natuurlijk twee aantrekkelijke dames en dat doen de kijkcijfers zeker ten goede.

Al met al, het was een hilarische aflevering die je zeker moet zien! Bekijk hieronder de grappigste stukjes.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close