Overig

Dit lijkt misschien wel op een klein huisje. Maar de binnenkant is verbazingwekkend!

Huisje 1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je huis origineel en mooi in te richten, maar deze architect deed het wel op een erg speciale manier. Steeds meer mensen willen in kleinere huizen gaan wonen, maar wanneer je minder ruimte hebt zul je toch creatief moeten worden met de ruimte.

Dit huis is gemaakt door een stelletje uit Engeland. Het stelletje wilden graag naar de bossen maar het budget was te laag. Maar daar hadden ze een oplossing op: Ze kochten een stukje grond en gingen zelf aan de slag. En dat hebben ze heel goed gedaan! Bekijk hieronder de foto’s.

 

Huisje 1

huisje2

huisje 3

huisje 4

Schermafbeelding 2017-05-07 om 19.24.24

huisje 5

 

Vergeet dit bericht niet te delen op facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close