Video

Een man overlijdt op vroege leeftijd.. Zijn broer pakt de microfoon op de begrafenis en laat iedereen in tranen achter.

begrafenis-broer
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het ergste wat je kan meemaken is natuurlijk het overlijden van een van je geliefde. Dit was ook het geval bij een moeder genaamd Yvonne. Haar zoon overleed op 24-jarige leeftijd.

Bij de begrafenis deed zijn familie allemaal een woordje voor hem. Maar zijn broer deed iets speciaals. De rouwende broer zong het lied: Raise me up. Het eerste couplet was het originele, maar het tweede couplet had hij zelf gemaakt.
Hij zong:
“It’s no life without your brother
It’s not the same with you not by my side
We were always there for each other
Now you’re gone…”

Het was erg krachtig en emotioneel. En hij liet iedereen met tranen achter. Wij vinden het heel dapper wat hij heeft gedaan en wensen de familie heel veel sterkte toe!

Erg emotionele beelden in onderstaande video.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close