Dieren

Mama geeft haar pup een tik op het hoofd. Let op de reactie van de kleine puppy ! Wat een driftkikker !

puppylay
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Wie houdt er nou niet van dieren filmpjes? Iedereen toch? dit filmpje is echt HILARISCH dit moet je zien!

puppylay

Dieren filmpjes blijven leuk. In deze video zie je een grote mama bulldog en haar kleine bulldog. Mama wil gewoon lekker knuffelen en met haar kleintje spelen. Maar deze kleine rebelse rakker heeft daar niet echt zin in. Maar uiteindelijk komt alles goed en knuffelen ze. Kijk hier de video.

Vond je deze video leuk? vergeet hem dan niet te delenmet je vrienden!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close